Het verhaal van ELM Bleiswijk

Balie 8983

Over ELM Bleiswijk

De oorsprong van het Bleiswijkse bedrijf gaat helemaal terug naar de jaren twintig van de vorige eeuw, toen het nog een smederij was. In de jaren zeventig werd de bedrijfsnaam omgedoopt tot het huidige ELM Bleiswijk B.V. Zo is dit familiebedrijf een begrip in de landbouwmechanisatie in Zuid-Holland.

Van oorsprong was ELM Bleiswijk b.v. een International Harvester IH dealer. Case IH is ontstaan uit het samengaan van de tractorfabrikanten Case, David Brown en de landbouwdivisie van International Harvester (IH). De vroegere moedermaatschappij Tenneco heeft Case in 1970 overgenomen, gevolgd door David Brown in 1988, International Harvester in 1985 en Steyr in 1996. Steyr bestaat nog steeds als zelfstandig merk. Beide merken vallen onder CNH Industrial.

Ons team
Showroom 8991

De keuze om verder te gaan als Case-IH , Steyr dealer is een bewuste keuze geweest. Uiteraard bieden wij meerdere merken aan waarvan wij vinden dat deze goed aansluit bij onze klanten en de omgeving, zoals JCB, Pöttinger, Amazone, AVR, Yanmar, VGM, Farmtrac, Cub Cadet en Lennartsfors.

Het merk Case-IH, Steyr, bied de beste kwaliteit voor het werk in deze regio en de daarbij behorende grondsoort. Daarnaast blijft Case-IH, Steyr, zich steeds vernieuwen en verbeteren.

Wij denken daarom graag met u mee en kijken naar uw wensen, aan de hand daarvan adviseren wij de beste machine voor uw bedrijf, grond en de uit te voeren werkzaamheden.

Reperaties & Onderhoud 8985

Reparaties & onderhoud

Onze service-afdeling kenmerkt zich door de goed opgeleide vakbekwame (service) monteurs en modern uitgeruste werkplaats en servicewagens. Hierdoor zijn wij in staat adequaat in te spelen op uw specifieke omstandigheden en/of wensen. Wij kunnen reparaties en onderhoudswerkzaamheden zowel in onze eigen werkplaats als op locatie uitvoeren.

Heeft u een vraag? Stel deze dan gerust