Onze merken Cub Cadet Grasmaaiers

Sinds de jaren ’60 heeft Cub Cadet zich toegelegd op het ontwikkelen en produceren van grasmaaiers. Al in 1961 brengen ze hun eerste zitmaaier op de markt.

Sindsdien heeft het bedrijf een complete range loopmaaiers en zitmaaiers op de markt gebracht, die steeds doorontwikkeld en verbeterd zijn. Hierbij is het speerpunt altijd dat de machines het buitenwerk gemakkelijker en lichter maken voor de gebruiker.

Voor de kleinere tuin heeft Cub Cadet een ruim aanbod loopmaaiers. De loopmaaiers zijn van hoge kwaliteit en zo ontworpen dat je comfortabel en efficiënt kunt maaien. Het aanbod is zeer uitgebreid, voor elke tuin is een geschikte maaier verkrijgbaar. Er zijn modellen met grasopvang maar ook met mulchfunctie. Naast het aanbod loopmaaiers heeft Cub Cadet ook een complete range zitmaaiers. Ook deze maaiers zijn verkrijgbaar met grasopvang of mulchfunctie. Elke zitmaaier is krachtig en efficiënt, of je nu kiest voor een compact instapmodel of juist voor een grotere variant.

Voor het bedrijf Cub Cadet is het belangrijk om innovatieve en moderne machines te leveren. De
productrange is de afgelopen jaren dan ook doorontwikkeld met loopmaaiers en zitmaaiers op accu.

Een keer van gedachten wisselen?

Kom eens langs in onze showroom,  of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor advies, levering onderhoud en reparatie van uw tractoren en machines dan is ELM Bleiswijk de juiste keuze.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Stel deze dan gerust