Onze merken Kaweco compacte shovels

Kaweco Compacte Shovels: Krachtpatsers op maat voor elk klusje

ELM Bleiswijk presenteert de robuuste en wendbare Kaweco compacte shovels, ideaal voor al jouw graaf-, laad- en transportwerkzaamheden in krappe ruimtes.

Kaweco, een Nederlandse fabrikant met een jarenlange reputatie in landbouwmachines, introduceert een nieuwe generatie compacte shovels die perfect aansluit op de wensen van de hedendaagse professional. Of je nu werkzaam bent in de tuin- en landschapsbouw, de agrarische sector, de bouw, of op een manege: de Kaweco compacte shovel biedt jou de oplossing voor een breed scala aan klussen.

Waarom kiezen voor een Kaweco compacte shovel?

  • Compact formaat, grootse prestaties: Dankzij hun compacte afmetingen manoeuvreer je moeiteloos door krappe ruimtes en smalle doorgangen. Ondanks hun geringe formaat leveren de Kaweco shovels verrassend veel kracht en hefvermogen, waardoor je ook de zwaardere klussen moeiteloos klaart.
  • Doordacht ontwerp voor optimaal comfort: De ergonomisch ontworpen cabine zorgt voor een comfortabele werkplek, ongeacht de duur van de klus. De bediening is intuïtief en eenvoudig te leren, zodat iedereen snel met de machine aan de slag kan.
  • Veelzijdig inzetbaar: Met een ruim assortiment aan hydraulisch bedienbare aanbouwdelen transformeer je jouw Kaweco shovel in een multifunctionele machine. Denk hierbij aan grijpers, palletvorken, veegmachines, freesmachines en nog veel meer. Zo beschik je over de juiste tool voor elke klus.
  • Solide constructie, lage onderhoudskosten: Kaweco compacte shovels zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en beschikken over een robuuste constructie. Dit garandeert een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.

De ideale shovel voor jouw werkzaamheden:

ELM Bleiswijk levert Kaweco compacte shovels in diverse uitvoeringen, zodat je altijd de machine kunt kiezen die perfect past bij jouw specifieke behoeften. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Naast de standaarduitvoering kun je jouw Kaweco shovel naar wens uitrusten met diverse opties, zoals:

  • Verschillende bandenprofielen: Kies de banden die het beste passen bij de ondergrond waarop je werkt.
  • Verlichting: Werk veilig en efficiënt, ook bij schemering of in donkere omgevingen.
  • Verwarmde cabine: Geniet van extra comfort tijdens koude werkdagen.
  • En nog veel meer!

Klaar om jouw werkdag efficiënter en krachtiger te maken? Neem contact op met ELM Bleiswijk voor meer informatie over Kaweco compacte shovels!

Een keer van gedachten wisselen?

Kom eens langs in onze showroom,  of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor advies, levering onderhoud en reparatie van uw tractoren en machines dan is ELM Bleiswijk de juiste keuze.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Stel deze dan gerust