Onze merken Gallagher Afrastering

Gallagher Afrastering: Betrouwbare en veilige omheining voor jouw vee en huisdieren

Houd je dieren veilig en beschermd met een hoogwaardige afrastering van Gallagher, verkrijgbaar bij ELM Bleiswijk.

Gallagher is de wereldwijd toonaangevende fabrikant op het gebied van elektrische afrastering voor dieren. Al meer dan 80 jaar staat Gallagher garant voor innovatieve producten en betrouwbare oplossingen voor veehouders en eigenaren van huisdieren. Met een Gallagher afrasteringssystem creëer je een veilige en duurzame omheining voor jouw paarden, koeien, schapen, honden of andere dieren.

Waarom kiezen voor Gallagher afrastering?

    Gallagher afrastering bij ELM Bleiswijk:

    Deskundig advies: Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de juiste Gallagher afrasteringsproducten voor jouw dieren en terrein.

    Uitstekende service: Wij bieden een uitgebreide service en ondersteuning voor jouw Gallagher afrastering. Zo kun je bij ons terecht voor onderhoudsartikelen, reparaties en eventuele uitbreidingen van je afrasteringssysteem.

    Klaar om jouw dieren een veilige en comfortabele leefomgeving te bieden? Neem contact op met ELM Bleiswijk voor meer informatie over Gallagher afrastering!

Een keer van gedachten wisselen?

Kom eens langs in onze showroom,  of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor advies, levering onderhoud en reparatie van uw tractoren en machines dan is ELM Bleiswijk de juiste keuze.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Stel deze dan gerust