De originele Case IH- onderdelen verdienen uw vertrouwen

Uiteraard bevelen wij u het gebruik van de originele CASE IH-onderdelen aan voor het onderhoud en de reparatie van CASE IH-producten. Deze onderdelen voldoen net zoals alle nieuwe onderdelen aan de strenge kwaliteitsnormen van CASE IH. Zij genieten van een garantie van zes maanden en verzekeren u een optimale compatibiliteit, een perfect harmonieuze werking en een ongeëvenaarde kwaliteit.

Zelf zoeken naar CASE IH onderdelen?
Klik dan hier voor: online onderdelen catalogi voor Klanten

Gold Value
Een nieuw gamma onderdelen: uw oudere tractor heeft toekomst! De levensduur en de prestaties van uw International Harvester, David Brown, Case en Case IH tractor in oudere uitvoeringen verbeteren, dat kan, dankzij Gold Value!

Vraag uw Case IH-dealer om de nieuwe catalogus met de Gold Value-onderdelen. De zorgvuldig door Case IH geselecteerde Gold Value-onderdelen zijn speciaal aangepast aan uw tractor in een oudere uitvoering en voldoen aan dezelfde eisen voor kwaliteit en efficiëntie als alle andere Case IH-onderdelen.

Profiteer van de Gold Value-voordelen:

  • De concurrerende prijzen van de speciaal door Case IH geselecteerde onderdelen
  • Klantenservice voor uw materieel tijdens de gehele levensduur
  • Aangepaste artikelen en kits voor alle belangrijke reparaties
  • Toegevoegde waarde van uw materieel
  • Dezelfde garantie als voor Case IH-onderdelen
  • Logistiek beheer verzekerd door het Case IH logistiek netwerk

Download de volledige 'Gold- Value' catalogus!

Uiteraard heeft CASE IH een uitgebreide fanshop waar u tal van originele CASE IH artikelen kan vinden, van speelgoed tot werkkleding! Neem snel een kijkje op de CASE IH fanshop!